WordPress Website Portfolio

Barry maakt al WordPress websites sinds de tijd dat WordPress nog B2 heette. Veel van deze sites zijn inmiddels alweer verdwenen of verbouwd. Dit zijn enkele van de meest recente websites die hij heeft gerealiseerd.

cloudbrug.nl

Cloud Engineering is een regionaal investerings project waar scholen en bedrijven samen onderzoek doen op het gebied van Cloud IT. Barry realiseerde zowel het concept cloudbrug.nl als het artwork. Hier is een wordpress / buddypress / network site in aanbouw sinds het najaar van 2018.

demavovos.nl

De Mavo Vos is een Vlaardingse school waarvoor Barry een website maakte waar lesmateriaal wordt gepubliceerd door IT docenten en online werkstukken van de leerlingen. Hiervoor is een WordPress Network gebruikt, op een server van IXL Hosting. Er is ook een aparte Portfolio website, waar de leerlingen werken aan hun persoonlijk portfolio.

Het artwork – de grote blauwe vos is een selectie uit het originele logo, dat wat een de grote en gedetailleerde kant was.

 

monicavanroijen.nl

Monica van Roijen heeft een Skin Spa in Rotterdam-Zuid. Deze Brazailiaans-Nederlandse dame had al lange tijd een wordpress-site maar ze was er niet tevreden over. En haar klanten ook niet.

Met dank aan de schitterende foto’s die haar man genomen tevoren al genomen had, konden we deze mooie website afleveren. De site ademt de sfeer die ze graag uitstraalt. Het menu navigeert snel naar de belangrijkste informatie voor haar business.  Ook op de telefoon en iPad is de site netjes in beeld. De site is in principe tweetalig (Nederlands – Portugees) maar veel content moet op het moment van  live gaan nog worden vertaald.

whollyscience.org

De wetenschapper achter deze site had zijn informatie al paraat en zodoende kon hij, met enige assistentie, als een speer een geweldige site neerzetten. Voor hem is WordPress twee stappen vooruit: meer functionaliteit en nog gemakkelijker ook.

Jazzcircus.nl

Een dynamische website met veel foto’s uit de collectie van de klant, youtube filmpjes en soundcloud audio. Het logo is geïnspireerd op  foto’s van springende jazzdancers. Gelanceerd in juni 2014 en inmiddels alweer heel an

jazzcircus-frontpage-xl

ders van look, feel en content.

http://jazzcircus.nl

 

Roncalli.nuroncallinu

De vorige website van deze Rotterdamse school dateerde alweer uit 2006. Door de groeiende stroom aan berichten was de voorpagina niet overzichtelijk meer.

Met een ‘magazine’-style thema blijven de berichten nu overzichtelijk op de voorpagina.

Op het domein roncalli.nu draaien tussen de 150 en 200 websites van leerlingen die aan hun ‘real life project’ werken. Volgend schooljaar start een nieuw project waarbij ook de vaksecties een eigen wordpress website krijgen met een multisite / network oplossing.

http://roncalli.nu

Stadstuinen Maassluis

stadstuinenDit project moest op korte termijn worden gerealiseerd. Er was nog niets. Om naar de buitenwereld toch een goede indruk te maken werd een website gemaakt. Er was nog weinig tekst en daarom werd de nadruk gelegd op fraaie foto’s, die ook in een slider op de voorpagina worden gepresenteerd.

Voeten internet maakte ook het text-only logo. De vrolijke kleuren en het herkenbare maar toch afwijkende Arial Rounded MT lettertype geven de frisse uitstraling die de opdrachtgever zoekt.

http://stadstuinen-maassluis.nl/

Voelgeluid

voelgeluidVoelgeluid is een project van Barry Voeten zelf. Er komt een serie concerten en workshops onder deze naam. Om de activiteiten te ondersteunen werd de website gemaakt. De kleuren moeten beter in het thema worden geïntegreerd, vind hij zelf.

Het logo is ook van eigen hand. In een klein krachtig beeld worden zowel geluidstrilling als bio-fotonen uitgedrukt en gecombineerd.

Free Yoga

Dit is zo’n project dat halverwege toch niet doorging. Omdat het logo toch wel iets heeft willen we het u niet onthouden. De website is niet te bezoeken maar met een klein trucje onklaar gemaakt. Zo kunnen we snel verder als het als nfree-yogaog doorgang vindt.

Hier zie je wel goed hoe de werkwijze is. Er is een geschikt thema gekozen. Het logo is al netjes geplaatst. De paarse kleuren van de letters moeten nog worden aangepast aan de blauwere kleuren uit het logo. Inhoud en afbeeldingen zijn er eigenlijk nog niet. Wat niet is, kan nog komen!